Menu

mr. R.F. Kadir

De passie van mr. drs. R. Kadir ligt op het vlak van ‘European Privacy and Dataprotection Rights’ waarmee hij zich sinds 1988 als adviseur, consultant, universitair docent en FG/DPO voor diverse (beursgenoteerde en middelgrote) Nederlandse en buitenlandse bedrijven binnen en buiten de EU bezig heeft gehouden.

Volgend op de invoering van de AVG in 2018 en gezien de juridische belangen van Nederlandse en buitenlandse bedrijven bij goede implementatie en compliance, heeft mr. Kadir ervoor gekozen zijn loopbaan bij Schouten Advocaten te vervolgen. De dienstverlening op het gebied van AVG en GDPR is gericht op concrete, duidelijk oplossingen voor ondernemers in plaats van dikke rapporten. Tevens ligt de focus op het duurzaam ontzorgen van de ondernemer op het gebied van privacy en compliance.

Mr. Kadir heeft een hands-on aanpak, gericht op efficiency en resultaat. Op deze manier weten bedrijven zich verzekerd dat zij om te beginnen hun privacy en compliance zaken goed en volledig op orde krijgen, dat zij deze in hun interne processen zelf goed en zonder poespas kunnen beheren en dat deze zaken door de periodieke monitoring door Schouten – Advocaten ook in de toekomst volledig op orde zullen blijven, geheel in conformiteit met de toekomstige ontwikkelingen van dit dynamische rechtsgebied. Tevens heeft mr. Kadir erg goede contacten met de nationale en internationale toezichthouders voor Privacy, welke contacten eerstelijns kennis opleveren die in het belang van de cliënten wordt toegepast.

Probleemanalyse aanvragen »