Menu

Huurrecht advocaat

Schouten Advocaten staat als advocaat huurrecht zowel huurder als verhuurders bij in zaken over het huurrecht bedrijfsruimte en huurrecht woonruimte.

De wet onderscheidt drie typen huur: huur van een woning, een middenstandsbedrijfsruimte (zoals een winkel of horecapand) en van overige bedrijfsruimte (zoals kantoorruimte).

Voor iedere vorm van huur geldt een ander wettelijk regime, met name wat betreft de wijze van beëindiging van de huur.

In sommige gevallen zijn er behalve de huurder en verhuurder ook andere partijen betrokken bij een huurovereenkomst, bijvoorbeeld een hypotheekhouder bij een huurbeding.

Jurist Huurrecht:

Schouten Advocaten adviseert zowel verhuurders als huurders in huurgeschillen en verleent rechtsbijstand in procedures. In het huurrecht zijn er diverse aanbieders die zich als jurist huurrecht aanprijzen. Echter, omdat het zaken betreffen die bij de kantonrechter worden behandeld, kan iedereen (dus ook zonder juridische opleiding) zich jurist huurrecht noemen. Ons kantoor behandelt al sinds 1974 huurrecht kwesties, zoals huurrecht woonruimte en kamerverhuur, maar met name met betrekking tot huurrecht bedrijfsruimte en huurrecht kantoorruimte.

Kortom, indien u zich aan het oriënteren bent op goed en gedegen advies in het huurrecht en / of goede rechtsbijstand huurrecht van een ervaren advocaat, neemt u dan rechtstreeks contact met telefoonnummer 030 – 69 250 14 en stel vrijblijvend uw vraag aan onze gespecialiseerde huurrecht advocaat. Uw contactpersoon is: de heer mr. M.F. Schouten.

“Bereikbaar, betrokken en toegewijd”

Probleemanalyse aanvragen »