Menu

Diensten

Schouten Advocaten levert de volgende diensten:

  • Juridisch advies

Schouten Advocaten inventariseert snel en efficient uw juridische positie en adviseert u op heldere en duidelijke wijze. Juridische kennis is hierbij van groot belang, evenals het goed kunnen inschatten van de feiten en omstandigheden van uw zaak. Met veertig jaar ervaring is de kans dat wij een vergelijkbare zaak hebben behandeld groot.

  • Procederen

Schouten Advocaten heeft van oudsher een omvangrijke procespraktijk. Wij bieden veel ervaring met de verschillende procedures bij de Kantonrechter, de Rechtbank, het Gerechtshof, Gemeentes en Provincies. Schouten Advocaten is lid van de Nederlandse Vereniging voor Procesrecht.

  • Onderhandelen

Schouten Advocaten heeft veel ervaring met het voeren van onderhandelingen voor clienten op de meest uiteenlopende terreinen. De objectieve zakelijke visie van Schouten Advocaten zal hierbij een voor u gunstig verschil maken.

  • Contracten opstellen en beoordelen

Goede contracten kunnen latere problemen helpen voorkomen of later uw juridische positie verstevigen. Schouten Advocaten stelt solide contracten voor u op of helpt u daarbij. Wanneer u een concept – contract van de andere partij heeft ontvangen, kunnen wij zorgen dat uw belang in het contract optimaal tot uiting komt. Ook voor het up-to-date maken van oudere contracten en algemene voorwaarden bent u bij Schouten Advocaten aan het juiste adres.

  • Second opinion

Indien u onzeker bent over de gang van zaken elders bij een mediator, bij een adviseur, bij een rechtsbijstandverzekeraar, of bij een andere advocaat, is Schouten Advocaten u snel van dienst met een helder geformuleerd second opinion advies.