Menu

Advocaat Driebergen

Zoekt u een advocaat nabij Driebergen, dan is kiezen voor Schouten Advocaten, gevestigd in Zeist, een zeer verstandige beslissing. Met vier advocaten die elk hun specialisme hebben, kunt u voor elke zaak bij ons terecht. Ongeacht of het nu gaat om erfrecht, handelsrecht, huurrecht, letselschade of vervoersrecht, wij kunnen zowel particulieren als ondernemers ondersteunen op elk rechtsgebied.

Diensten advocaat Driebergen

Als u kiest voor Schouten Advocaten als uw advocaat in Driebergen, staan wij graag tot uw dienst met verschillende diensten. Ten eerste, kunt u juridisch advies bij ons inwinnen. Met behulp van onze grote juridische kennis kunnen wij uw situatie snel beoordelen en u in deze adviseren. Schouten Advocaten is opgericht in 1971. Wij hebben dus ruim 40 jaar ervaring. Dat betekent dat het niet verrassend is als uw zaak lijkt op een andere zaak die wij al eerder hebben behandeld.

Wij werken eveneens oplossingsgericht en procederen als dat nodig is. Niet alleen hebben wij verschillende procedures voor de Kantonrechter, de Rechtbank en het Gerechtshof gevoerd, ook voor Gemeenten en de Provincies is onze procespraktijk zeer omvangrijk. Daarbij zijn wij zeer bekwaam in het onderhandelen op uiteenlopende terreinen.

Tevens weten wij hoe we een solide contract moeten opstellen. Contracten stellen uw belangen veilig, dus kunt u erop rekenen dat Schouten Advocaten voor u een contract opstelt of wijzigt waarin uw juridische positie is verzekerd.

Bovendien kunt u een second opinion over een mediator, adviseur of andere advocaat bij onze advocaten aanvragen.

Tot slot, behandelen wij regelmatig zaken voor rechtsbijstandverzekerden van diverse verzekeringsmaatschappijen, zoals Achmea, VvAA en DAS.

Werkwijze Schouten Advocaten

Wij zijn een advocatenkantoor dat zeer laagdrempelig is voor onze cliënten. Daarbij is het van belang dat ons secretariaat goed op de hoogte is van lopende zaken. Vanwege ons uitgebreide netwerk van accountants, belastingadviseurs en notarissen, kunnen wij snel een beroep op hen doen als dat nodig is. Op die manier houden wij de doorlooptijd van uw dossier zo kort mogelijk en kunnen wij u snel van dienst zijn. Niet voor niets hanteren wij het motto: “Zeggen wat je doet en doen wat je zegt.” Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een gratis probleemanalyse aan.